Werkprogramma Inspectieraad

2 MAAL EE | cursusboek Academie voor Toezicht | boekontwerp
Infographics voor de Inspectieraad

WERKPROGRAMMA INSPECTIERAAD – Een overzicht van wat er komend jaar gepland staat bij de Inspectieraad. De vormgeving past binnen de Rijksoverheidshuisstijl. Voor de Inspectieraad zijn bepaalde kleurstellingen gekozen om binnen de rijksbrede huisstijl toch een ‘eigen gezicht’ te handhaven. Deze publicatie is een van vele.

Samenwerking met (Bureau) Inspectieraad

Studio 2 MAAL EE werkt al sinds jaar en dag voor Bureau Inspectieraad (voorheen ‘Eenduidig Toezicht’ en ‘Vernieuwing Toezicht’). In eerste instantie had 2 MAAL EE een eigen logo en huisstijl voor de organisatie ontwikkeld. Er zijn vele publicaties in deze stijl gemaakt in opdracht van verschillende ministeries/rijksinspecties. 

2 MAAL EE | Toekomst van Toezicht | Bureau Inspectieraad | boekontwerp
Hardcoverboek ‘Toekomst van toezicht’

Na de invoering van de rijksbrede overheidshuisstijl heeft 2 MAAL EE alle uitingen van de Inspectieraad omgezet in de nieuwe huisstijl. Voor de Inspectieraad zijn bepaalde kleurstellingen gekozen om binnen de rijksbrede huisstijl toch een ‘eigen gezicht’ te handhaven. Naast het Werkprogramma Inspectieraad zijn flyers, folders, brochures, boeken, jaarverslagen, banners, posters, enz. gemaakt voor Bureau Inspectieraad, de Inspectieraad en Academie voor Toezicht.

Geef een reactie

2 MAAL EE background image