Pulse

PULSE – Voor Pulse is een jaarlijks sociaal jaarverslag in de vorm van een magazine ontwikkeld. In de publicaties wordt veel gebruik gemaakt van infographics en illustraties van 2 MAAL EE. 

2 MAAL EE | Pulse | magazine
Pulse magazine | sociaal jaarverslag

Pulse is dé welzijnsorganisatie in IJsselstein en omstreken. De ruim 500 vrijwilligers verrichten fantastisch werk. Het sociaal jaarverslag is bedoelt om alle betrokkenen te informeren over het reilen en zeilen van de organisatie. Studio 2 MAAL EE heeft  i.s.m. Ilse Schrijft het een magazine ontwikkeld. Hierin staan artikelen over werkzaamheden en projecten van de organisatie, burgers en vrijwilligers. Het magazine is laagdrempelig, informeel, vrolijk en speels. Daardoor nodigt het uit om te lezen en te bladeren. Mensen kunnen hun eigen (buurt)project of foto in het tijdschrift tegenkomen. De heldere infographics en speelse illustraties zorgen ervoor dat het zakelijke gedeelte van de informatie luchtig blijft.

Meer dan alleen een magazine

Iedere uitgave heeft een ‘special’. De ene keer zijn dat gratis ansichtkaarten of een bordspel gemaakt door 2 MAAL EE. De andere keer is het een illustratie van Jan Rothuizen.

2 MAAL EE | Jan Rothuizen | Pulse Magazine

Samenwerking met Pulse

Van 2002 tot en met 2017 was studio 2 MAAL EE gevestigd in IJsselstein. In de loop der tijd heeft 2 MAAL EE vele projecten voor Pulse mogen realiseren. Ondanks dat we inmiddels zijn gehuisvest in Zoetermeer is er nog altijd sprake van een zeer prettige samenwerking.

 

2 MAAL EE background image