Infographics Inspectieraad

INFOGRAPHICS INSPECTIERAAD – Infographics voor een aantal cursusboeken van Bureau Inspectieraad / Academie van Toezicht. De infographics zijn ontworpen in een stijl passend bij de Rijksoverheidshuistijl. Sommige graphics zijn illustratief, andere informatief. 

Ingewikkelde stroomschema’s zijn helder en duidelijk gemaakt in een frisse stijl.

Samenwerking met (Bureau) Inspectieraad

2 MAAL EE | De Inspecteur-generaal | boekontwerp
Hardcover boek ‘De inspecteur-generaal’

Studio 2 MAAL EE werkt al sinds jaar en dag voor Bureau Inspectieraad (voorheen ‘Eenduidig Toezicht’ en ‘Vernieuwing Toezicht’). In eerste instantie had 2 MAAL EE een eigen logo en huisstijl voor de organisatie ontwikkeld. Er zijn vele publicaties in deze stijl gemaakt in opdracht van verschillende ministeries/rijksinspecties. 

Na de invoering van de rijksbrede overheidshuisstijl heeft 2 MAAL EE alle uitingen van de Inspectieraad omgezet in de nieuwe huisstijl. Voor de Inspectieraad zijn bepaalde kleurstellingen gekozen om binnen de rijksbrede huisstijl toch een ‘eigen gezicht’ te handhaven. In deze aangepaste rijksbrede huisstijl zijn flyers, folders, brochures, boeken, jaarverslagen, banners, posters, enz. gemaakt voor Bureau Inspectieraad, de Inspectieraad en Academie voor Toezicht.

2 MAAL EE background image