De inspecteur-generaal

2 MAAL EE | Toekomst van Toezicht | Bureau Inspectieraad | boekontwerp
Hardcover boek ‘Toekomst van toezicht’

DE INSPECTEUR-GENERAAL – Een luxe uitgave met interviews met 12 (voormalig) inspecteur-generaals. Het boek ‘De inspecteur-generaal’ was een opdracht van Bureau Inspectieraad met als auteurs Ferdinand Mertens en Pierre Spaninks. Ieder interview opent met een prachtige portretfoto. De publicatie is hardcover met UV-spot lak over een mat laminaat. De vormgeving past binnen de Rijksoverheidshuisstijl. Dit boek was de eerste uitgave in een reeks. Andere tot nog toe gerealiseerde boeken in de reeks zijn: ‘Toekomst van het Toezicht’ en ‘Reflecties op de staat van het toezicht’.

Papier en digitaal boek

Naast de papieren versie van het boek is er ook een digitale versie gemaakt. Deze pdf is speciaal aangepast om voor goede leesbaarheid op een ipad: kleinere bladspiegel, groter font, interne en externe links.

Samenwerking met (Bureau) Inspectieraad

2 MAAL EE | Rijksinspecties | jaarverslag
Werkprogramma

Studio 2 MAAL EE werkt al sinds jaar en dag voor Bureau Inspectieraad (voorheen ‘Eenduidig Toezicht’ en ‘Vernieuwing Toezicht’). In eerste instantie had 2 MAAL EE een eigen logo en huisstijl voor de organisatie ontwikkeld. Er zijn vele publicaties in deze stijl gemaakt in opdracht van verschillende ministeries/rijksinspecties. 

Na de invoering van de rijksbrede overheidshuisstijl heeft 2 MAAL EE alle uitingen van de Inspectieraad omgezet in de nieuwe huisstijl. Voor de Inspectieraad zijn bepaalde kleurstellingen gekozen om binnen de rijksbrede huisstijl toch een ‘eigen gezicht’ te handhaven. Daarnaast zijn In deze aangepaste rijksbrede huisstijl flyers, folders, brochures, boeken, jaarverslagen, banners, posters, enz. gemaakt voor Bureau Inspectieraad, de Inspectieraad en Academie voor Toezicht.

2 MAAL EE background image