Cultureel Geheugenspel

2 MAAL EE | Provincie Zuid-Holland | cultureel geheugenspel
Verleden en heden worden aan elkaar gekoppeld

CULTUREEL GEHEUGENSPEL – Een kunstproject voor Provincie Zuid-Holland i.s.m. Parklaan Landschapsarchitecten. Het culturele geheugen wordt in beeld gebracht door middel van een memory-spel. Een zwartwit foto uit het verleden moet gekoppeld worden aan een kleurenfoto uit het heden. Er zijn verschillende categorieën die ieder een eigen kleur hebben. Bij het spel hoort ook een vouwfolder met informatie over alle foto’s. 

Het Cultureel Geheugenspel was onderdeel van een reizende tentoonstelling door de provincie. Voor de tentoonstelling was een levensgrote versie van het memory-spel gemaakt en diverse informatieve banners.

Voor dit project heeft studio 2 MAAL EE nauw samengewerkt met Parklaan Landschapsarchitecten. De samenwerking met Parklaan is direct begonnen bij de oprichting van het landschapsarchitectenbureau met het ontwerp van een huisstijl. Dit stamt nog uit de tijd voordat studio 2 MAAL EE het licht had gezien. In de loop der jaren heeft deze samenwerking meerdere interessante, creatieve uitingen opgeleverd. 

Geef een reactie

2 MAAL EE background image