GRAFISCH ONTWERP

contact

GRAFISCH ONTWERP – Bij studio 2 MAAL EE bent u aan het juiste adres voor mooie en goede grafische vormgeving. Met ontwerpen die opvallen, overtuigen en inspireren brengen we uw boodschap effectief onder de aandacht binnen de doelgroep.

Een grafisch ontwerp is toepasbaar in al uw uitingen. Dit kan een beeldmerk of logo zijn, de huisstijl van uw bedrijf maar ook een brochure. Ook bijvoorbeeld een magazine of banner heeft een grafisch ontwerp nodig. Deze worden afgestemd op de doelgroep en de boodschap. Én zijn herkenbaar voor uw onderneming.

Grafisch ontwerp is veel meer dan alleen het ontwikkelen van een mooie huisstijl. Het vertelt en versterkt namelijk het verhaal van uw onderneming. Daarbij is het belangrijk dat dit consequent naar buiten gebracht wordt, zowel on- als offline.

Een consequente aanpak zorgt ervoor dat de doelgroep uw merk, dienst of product herkent. Deze herkenning zorgt op zijn beurt weer voor klantenbinding én klantvertrouwen. Iets wat van groot belang is voor het succes van uw onderneming.


2 MAAL EE | boekontwerp

Breed ontwerpaanbod

SPECIALISATIE – Studio 2 MAAL EE is gespecialiseerd in het ontwerpen en opmaken van boeken, magazines en jaarverslagen. Het bedenken van een overkoepelend concept, de beeldredactie, het verzorgen van illustraties en infographics, u kunt het allemaal aan de specialist overlaten.

U kunt bij bij ons terecht voor allerhande grafisch ontwerpen. Van een eenvoudige folder tot een opvallende uitgave. Wij ontwikkelen alles wat u nodig heeft: van een enkele folder/brochure tot een complete serie.

Als creatieve concept-bedenker kan 2 MAAL EE ook samen met u iets compleet nieuws bedenken. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen om een toepassing te bedenken voor hetgeen u wilt vertellen. Of om samen met u te bedenken wát u wilt vertellen.


2 MAAL EE | Design Thinking

Een stapje verder

DESIGN THINKING – Vanuit ons ontwerp bureau kijken we eerst naar de behoeften van uw bedrijf of concept. Daarna maken we samen een plan van aanpak. Soms moet er een andere boodschap worden gecommuniceerd dan u aanvankelijk had gedacht, omdat het probleem anders is dan u dacht. Wij gaan een stapje verder dan de meeste ontwerpbureau’s: bij 2 MAAL EE bent u niet alleen aan het juiste adres voor een grafisch ontwerp, maar ook voor Design Thinking. Kijk voor meer informatie hierover bij Design Thinking.

2 MAAL EE background image